Tvrdi da joj podmeću
20

Širi se navodni intimni snimak hrvatske starlete koja se kandidovala na izborima: Završila sam u hitnoj

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska starleta Ava Karabatić, koja se kandidovala na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, tvrdi da je neko pokušava sabotirati objavom lažnog eksplicitnog snimka.

"Danas sam se od stresa srušila i završila u hitnoj. Baš sad prije samih izbora neko mi je podmetnuo lažan intimni snimak osobe koja nalikuje na mene. Glasajte za Avu Karabatić, vašu novu saborsku zastupnicu iz X izborne jedinice. Zalagat ću se za širu borbu protiv cyber kriminala i za bolju zaštitu privatnosti na internetu. Kao vaša zastupnica u Saboru brinut ću za sve žrtve, bez političkih ili ličnih motiva", navela je.

Ona je ranije navela da je napravila pauzu od pojavljivanja u medijima zato što se liječila od alkoholizma.

"Već punih sedam mjeseci nisam okusila ni kap alkohola i osjećam se odlično, puna energije da se borim dalje. Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna, provokativna žena, barokne osebujnosti, romantičarskih pogleda i kozmički slobodna", između ostalog je napisala.

U razgovoru za 24sata.hr je otkrila ko joj je politički uzor.

"Trump. Njega sam i lično upoznala kada je 2007. držao licencu Miss Universe pa je bio na Hvaru. U njemu vidim skoro pa heroja, iako mi je to jako velika riječ", kazala je.