Glumac branio suprugu
205

Sin Willa Smitha nakon incidenta na dodjeli Oscara: Mi to tako radimo

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jaden Smith se oglasio na Twitteru nakon večeri ispunjene događajima koji su vezani za njegove roditelje te je nakon što je njegov otac na 94. dodjeli Oscara ošamario Chrisa Rocka poručio: "Mi to tako radimo".
Nakon burnog razgovora i incidenta Willa Smitha s Chrisom Rockom, tokom kojeg je udario komičara na sceni prije nego što je dobio nagradu za najboljeg glumca za njegovu ulogu u filmu "King Richard", Jaden je naizgled pokazao podršku svom ocu na Twitteru.

"Mi to tako radimo", napisao je ubrzo nakon završetka emitovanja.

U drugom tvitu, Jaden je podijelio fotografiju na kojoj nosi sunčane naočale na zadnjem sjedištu automobila, napisavši: "Govor mog tate me rasplakao".

Debakl na dodjeli nagrada desio se nakon što je Rock pomenuo gubitak kose Jade Pinkett Smith, o čemu je nedavno govorila te otkrila da je to rezultat njene dugogodišnje borbe s alopecijom.

"Jada, volim te. G.I. Jane 2, jedva čekam da te vidim", našalio se.

Will je potom izašao na binu i udario Rocka po licu, ostavljajući publiku i gledaoce uživo širom svijeta zapanjenim.

"Drži ime moje žene dalje od svojih ... usta!", Will je povikao nakon što je ponovo sjeo na svoje mjesto.

Will se kasnije izvinio u svom govoru nakon što je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu Venus i oca Serene Williams Richarda Williamsa u King Richardu.

"Želim da se izvinim Akademiji. Želim da se izvinim svim mojim kolegama kandidatima. Umjetnost imitira život. Izgledam kao ludi otac, baš kao što su rekli za Richarda Williamsa. Ali ljubav će vas natjerati da radite lude stvari", poručio je.