Napunio 18 godina
74

Sin Victorie i Davida Beckhama za rođendan dobio Rolex od 40 hljada dolara

N. C.
David i Cruz Beckham
David i Cruz Beckham
Cruz, najmlađi sin Victorije i Davida Beckhama proslavio je svoj 18. rođendan, nakon kojeg je otišao na svoje prvo legalno pivo u pub.

Mladi pjevač pokazao je Rolex od čistog zlata dok je pio svoje prvo legalno piće s ocem Davidom Beckhamom i starijim bratom Romeom u jednom londonskom pabu.

(Screenshot: Instagram)
(Screenshot: Instagram)

Prepoznatljivi zlatni remen i plavi brojčanik sata ukazivali su da je njegov raskošan rođendanski poklon bio Rolex Submariner Date - dostupan na službenoj stranici luksuznog brenda za prilično veliku sumu od 40 hiljada dolara (32.900 funti).

Ovo nije prvi put da je Cruz dobio sat poznatog švicarskog brenda, a tinejdžer je prethodno dobio srebrni Submariner na svoj 16. rođendan.

Muško druženje u londonskom pubu ovjekovječeno je na društvenim mrežama, a ondje je objavljen i slavljenički video koji su podijelili njegovi roditelji. Budući da Cruz gradi pjevačku karijeru, na što je posebno ponosna njegova majka, bivša članica pop grupe Spice Girls, objavili su isječak s njim u muzičkom studiju uz dirljivu poruku.