Napunio 22. godine
127

Sin slavnog holivudskog para izrastao u prekrasnog muškarca, roditelji ne kriju ponos

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumica Catherine Zeta-Jones je na svom Instagram profilu objavila do sada neviđene fotografije svoga sina Dylana kojeg je dobila u braku sa slavnim Michaelom Douglasom.

Dylan Douglas proslavio je 22. rođendan, a njegovi slavni roditelji odlučili su ga obilježiti emotivnim objavama na društvenim mrežama.

"Radost koju si do sada donio na ovaj svijet je nemjerljiva, Volim te više nego što se riječima može opisati", poručila je glumica svom sinu.

Michael je objavio video u kojem je Dylanu poželio sve najbolje te istaknuo koliko je ponosan na njega. Osim sina Dylana poznati holivudski par ima 19- godišnju kćerku Carys koja je nedavno završila srednju školu te je, kao i Dylan, odlučila pohađati prestižni Univerzitet Brown.

Inače, Douglas je 25 godina stariji od svoje supruge i do danas su jedan od najstabilnijih parova u Hollywoodu. Unatoč predrasudama, njihova ljubavna priča je jednako jaka kao na početku i postali su primjer da velika razlika u godinama nije prepreka za ljubav.

Douglas je bio uporan i s lijepom glumicom postao jako dobar prijatelj. Satima su razgovarali na telefonu jer im pretrpani rasporedi nisu dopuštali da budu u istim gradovima. Kasnije se to razvilo u romantičnu vezu.

Sudbonosno "da" izrekli su u novembru 2000. godine u hotelu Plaza u New Yorku. Zeta-Jones je tri mjeseca ranije rodila njihovo prvo dijete, Dylana. 2003. na svijet je stigla Carys, a glumac iz prethodnog braka ima i sina Camerona.