U zmijskom kompletu
13

Sin Nicolasa Cagea se nakon dugo vremena pojavio u javnosti i pokazao neobičan modni stil

I. B.
Weston ima neobičan stil, a čini se da i otac posuđuje njegove odjevne predmete (Foto:EPA/Instagram)
Weston ima neobičan stil, a čini se da i otac posuđuje njegove odjevne predmete (Foto:EPA/Instagram)
Sin holivudske zvijezde Nicolasa Cagea, Weston Cage Coppola, prošetao je centrom Los Angelesa, što je jedno od njegovih rijetkih pojavljivanja u javnosti.

Ovaj 31-godišnji muzičar je pokazao kako je ljubitelj jedinstvenog modnog stila, prošetavši raspuštene duge smeđe kose, u sivoj majici, hlačama od zmijske kože i istim takvim čizmama.

Westonu je društvo pravila nepoznata plavuša, a paparazzi su ga fotografisali i u restoranu gdje je sjedio s maskom. Tom prilikom, na njemu je bila i jakna koja je dio kompleta sa njegovim hlačama, a do izražaja je došao i nakit koji je nosio na rukama.

Weston je prošetao centrom grada (Foto: Backgrid)
Weston je prošetao centrom grada (Foto: Backgrid)

Inače, Weston je najstariji sin Nicolasa Cagea i njegove prve supruge, glumice Christine Fulton. Osim muzike, poput svog oca, također se bavi i glumom, a već u dobi od 13 godina, Weston je glumio u nekim očevim filmovima.

"Otac me upoznao s važnošću mnogih zamršenosti u glumi, njenom dinamikom. Najbolji glumački savjet koji sam dobio je upravo od njega. Rekao mi je o važnosti korištenja naše mašte, izražavanja i glasa - kombinacije svih tih stvari kako bi stvarno iznijeli svoj lik", govorio je 2019. godine.

Tokom godina predvodio je dva metal benda Eyes of Noctum i Arsh Anubis.

Govoreći o svom najstarijem sinu, Cage ga je nazvao "pravim umjetnikom".

"Radi stvari o kojima ja mogu samo sanjati... komponovati muziku, pjevati, glumiti, kipariti i kuhati, a također je otac pun ljubavi", rekao je tada.

Također, čini se da Cage voli modni izričaj svoga sina, budući da na jednoj od svojih fotografija nosi upravo jaknu u kojoj je Weston viđen prilikom posljednjeg izlaska.

Weston je trenutno oženjen Hilom Cage Coppolom, kojoj je izrekao "sudbonosno da" 2018. godine. Ima četvero djece: Luciana, Sorina te blizanke Cyress i Venice. Prije toga se dva puta razvodio, a njegove prethodne supruge su Danielle Cage od koje se razveo 2016. i Nikki Williams s kojom je bio svega godinu dana u braku, od 2011. do 2012.

Također, Weston je i "magnet" za nevolje, a nekoliko puta se našao na krivoj strani zakona. U prošlosti je optužen za vožnju u pijanom stanju, te je 2011. uhvaćen u žestokoj svađi sa svojim trenerom. Incident je potaknuo njegovo uhićenje, kao i to da ga smjeste u mentalnu bolnicu.