Vjenčanje godine
53

Sin legendarnog Roda Stewarta ženi se u Dubrovniku, mlada ima i hercegovačke korjene

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sin legendarnog muzičara Roda Stewarta krajem ovog mjeseca ženi se u Dubrovniku, a na luksuznoj svabi očekuju se brojna poznata lica.

Kako tamošnji mediji izvještavaju, sudbonosno "da" u Dubrovniku će izreći Nicole Artukovich, inače Amerikanka dubrovačko-hercegovačkih korijena i hokejaš Liam Stewart, sina slavnog muzičara Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter.

Dubrovčani se nadaju da će ih posjetiti i slavni britanski muzičar koji večeras nastupa u Sloveniji, a prema svemu sudeći nema sumnje da će se i on pojaviti na dubrovačkom vjenčanju svoga sina.

Par je svoju dugogodišnju vezu započeo još prije trinaest godina dok su oboje pohađali srednju školu u Kaliforniji. Svoju su vezu, naime, odlučili okruniti brakom u Dubrovniku, odakle su mladenkini djed i baka emigrirali u Sjedinjene Američke Države.

Vjenčanje krajem maja će nesumnjivo u Dubrovnik dovesti brojne poznate, ali i privući pažnju svih vodećih svjetskih medija.

Koliko voli Hrvatsku, svjedoči ne samo činjenica da je za svoj savršeni dan u životu odabrala grad u kojem je provela nezaboravna ljeta i čime je "zarazila" cijelu obitelj Stewart, već i to što je svoju idealnu haljinu pronašla također u Hrvatskoj i to u salonu Le Concept by Alex, poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.