Jednogodišnji Eduardo
0

Sin Aleca i Hilarie Baldwin završio u bolnici: Bilo je to zastrašujuće iskustvo

N. O.
Alec i Hilaria Baldwin s djecom (Foto: Twitter)
Alec i Hilaria Baldwin s djecom (Foto: Twitter)
Sin Aleca i Hilarie Baldwin oporavlja se nakon zastrašujuće alergijske reakcije o čemu je glumčeva supruga i majka šestero djece pisala na Instagramu uz fotografiju na kojoj drži jednogodišnjeg Eduarda u bolnici.

"Za nas nikad nema dosadnih momenata... Edu je danas imao jako lošu alergijsku reakciju i morala sam mu dati injekciju adrenalina", napisala je Hilaria.

"Nikada to nisam morala učiniti... bilo je to zastrašujuće iskustvo", otkrila je.

Hilaria je uvjeravala svoje pratitelje da je njen sin, kojeg su u vozilu hitne pomoći prevezli do bolnice "sada uredu" te da je mogao doći kući.

Međutim, ipak je htjela podijeliti svoje iskustvo "kako bi podsjetila da je epi injekcija alat za spašavanje života koji bi svi trebali držati u kući."

"Bio je u takvoj nevolji i vjerujem da je to moglo biti ono što ga je danas spasilo", napisala je.

"Ako vaš ljekar smatra da biste je trebali držati kod kuće, provjerite znate li je koristiti unaprijed, jer se te reakcije mogu javiti tako snažno i brzo", poručila je.

Eduardo se brzo vratio u normalu, a Hilaria se našalila: "Kad sam snimila ovu fotografiju, vratio se sebi i izbacio mi telefon iz ruke."

Osim Eduarda, Hilaria i Alec imaju i Carmen (8), Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (4) i Luciju (1). Trenutno čekaju svoje sedmo dijete, djevojčicu.