Bila je preuzbuđena
39

Simpatična reakcija Nine Janković na osvojenu nagradu Srce Sarajeva je hit: Tako se rađaju legende

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najljepših i najuspješnijih srbijanskih glumica Nina Janković Dičić osvojila je nagradu Srce Sarajeva za najbolju glavnu glumicu u seriji "Mama i tata se igraju rata".

Nina je na svom Instagram profilu objavila simpatičan video u kojem je uhvaćen trenutak kada je upravo ona proglašena najboljom u ovoj kategoriji.

Glumica je glasno vrisnula, a potom uzbuđeno otrčala na pozornicu.

"Ja nemam spremljen govor jer se najiskrenije nisam ovom nadala. Presretna sam", rekla je Nina i zahvalila se cijeloj ekipi i njenom suprugu na podršci.

"Moram primjetiti skromnost i zahvalnost koje posjeduješ pa je tvoj uspjeh utoliko ljepši. Ovako nastaju legende", "Taj vrisak, taj osmijeh, ta uzbuđenost...Srce Sarajeva je tvoje. Gledajući tebe kako samo ostvaruješ svoje snove, daješ sebe u svaku ulogu... Znam da si uspjela. Ponosna sam na to što jesi", "Kakva iskrena reakcija", pisali su joj pratitelji ispod videa.

Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba

Inače, radnja serije "Mama i tata se igraju rata" zasniva se na životima ljudi koji ulaze u svoje "srednje" godine, a s kojima dolaze odgovornost i donošenje značajnih životnih odluka, ali na način da glumci preuveličavaju svoje probleme. "Mama i tata se igraju rata" u mnogim situacijama podsjeća na seriju "Jutro će promeniti sve".