Zabilježeno u videu
90

Simpatična "prepirka" Mikkelsena i Ostlunda tokom večere u Sarajevu, Danac oduševio doskočicom

N. O.
Screnshoot/Instagram
Screnshoot/Instagram
Bh. umjetnica Šejla Kamerić na svom Instagram profilu podijelila je snimak razgovora Madsa Mikkelsena i Rubena Ostlunda gdje je Mikkelsen dosjetljivim odgovorom odnio pobjedu u "raspravi".

Danski glumac Mads Mikkelsen i švedski reditelj Ruben Ostlund bili su počasni gosti ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala te su snimljeni tokom večere u jednom od sarajevskih restorana.

Na videu se može vidjeti Mikkelsen kako pita Ostlunda je li pogledao njegov film "Pusher 2", na šta mu je švedski reditelj odgovorio: "Naravno da jesam!".

"I ne sviđa ti se?", upitao ga je Mads potom, na šta je Ruben odgovorio: "Mislim da je stvarno dobar". Međutim, Mads nije bio zadovoljan odgovorom pa je rekao kako je mnogo više od "stvarno dobar".

Ostlund u pokušaju da "dobije" raspravu upitao je prije koliko godina je snimljen na šta je Mikkelsen odgovorio da je skoro prošao njegov životni vijek.

"Da tačno. I šta se onda desilo?", upitao je ponovo Ostlund kako bi mu "oduzeo na značaju", međutim, Mikkelsen je imao adekvatan odgovor.

"Postao sam poznat", kazao je spremno uz osmijeh koji je značio "pobjedu" u raspravi.