|

Sienna Miller: Rodila bih i milion puta

Sienna Miller: Rodila bih i milion puta
0
Klix.ba
1.12.2012. u 09:07
6
komentara
0

dijeljenja
Sienna Miller: Rodila bih i milion puta
Glumica i manekenka Sienna Miller je rekla da bi rado ponovo proživjela dan kada je rodila svoju kćerku.
Miller je postala majka djevočici Marlowe u julu ove godine, a za Harper's Bazaar je rekla da je to iskustvo promijenilo način na koji ona razmišlja o sebi.

"To je jako nevjerovatna stvar. Činjenica da u svom stomaku odgajate jedan život. Da se u vama stvorio svaki dio djeteta. Očekivala sam da će ona biti neki produžetak mene i da ću odmah znati ko je ona zaista jer je nastala od mene. Međutim, onda sam shvatila da su to odmah na početku prave male ličnosti. Jako su povezane s vama. Ali su vlastite ličnosti. To je najbolja stvar na svijetu. Uradila bih to i milion puta.
Rado bih proživljavala taj dan svaki dan. Moje tijelo mi sada izgleda potpuno drugačije. Nije više moje. Sva razmišljanja o njegovim manama su nestala. Tek sada razumijem zbog čega imam grudi. Imam ogromno poštovanje prema svom tijelu jer je u stanju da uradit sve to", kazala je Miller.

Miller je govorila i o životu sa svojim djetetom i zaručnikom Tomom Sturridgeom.
"Samo nas je troje i to je nevjerovatno i iscrpljujuće. Odlučili smo da unajmimo dadilju, ali smo prvo željeli da upoznamo sebe kao roditelje", dodala je Miller.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...