Iskustvo je promijenilo
0

Sienna Miller: Rodila bih i milion puta

Klix.ba
Glumica i manekenka Sienna Miller je rekla da bi rado ponovo proživjela dan kada je rodila svoju kćerku.

Miller je postala majka djevočici Marlowe u julu ove godine, a za Harper's Bazaar je rekla da je to iskustvo promijenilo način na koji ona razmišlja o sebi.

"To je jako nevjerovatna stvar. Činjenica da u svom stomaku odgajate jedan život. Da se u vama stvorio svaki dio djeteta. Očekivala sam da će ona biti neki produžetak mene i da ću odmah znati ko je ona zaista jer je nastala od mene. Međutim, onda sam shvatila da su to odmah na početku prave male ličnosti. Jako su povezane s vama. Ali su vlastite ličnosti. To je najbolja stvar na svijetu. Uradila bih to i milion puta. Rado bih proživljavala taj dan svaki dan. Moje tijelo mi sada izgleda potpuno drugačije. Nije više moje. Sva razmišljanja o njegovim manama su nestala. Tek sada razumijem zbog čega imam grudi. Imam ogromno poštovanje prema svom tijelu jer je u stanju da uradit sve to", kazala je Miller.

Miller je govorila i o životu sa svojim djetetom i zaručnikom Tomom Sturridgeom. "Samo nas je troje i to je nevjerovatno i iscrpljujuće. Odlučili smo da unajmimo dadilju, ali smo prvo željeli da upoznamo sebe kao roditelje", dodala je Miller.