Showbiz
0

Sienna Miller kriva za raspad braka Seana Penna

FENA
Flert s dvije Ruskinje navodno nije jedini razlog zbog kojeg je Robin Wright napustila Seana Penna, američki mediji tvrde da je oskarovac svojedobno ljubovao s mladom britanskom glumicom Siennom Miller, a ona je to njegovoj ženi neizravno dala do znanja flertujući na svakom eventu na kojem bi se sreli.

Iako je u vezi s glumcem Rhysom Ifansom, Sienna Miller navodno je nedavno imala kratku aferu sa Seanom Pennom, pa se smatra i glavnim krivcem za raspad njegovog braka s Robin Wright.

Svjedoci su ih, naime, nekoliko puta vidjeli kako izmjenjuju nježnosti u jednom njujorškom hotelu, no prijatelji britanske glumačke nade tvrde da ona "koketira sa svima".

"To je dio njezinog karaktera. Kad joj se netko sviđa, sjedne na njega i mazi ga. Ne misli time ništa posebno, samo izražava privrženost u kojoj nema ništa seksualno", kažu Siennini prijatelji, a glumica odlučno opovrgava vezu s Pennom, ističući kako je vrlo dobra prijateljica s njegovom bivšom suprugom.

Brak kojeg su u Hollywoodu zvali "neobično stabilnim" završava sporazumno, nakon jedanaest godina zajedničkog života i dvoje djece: 14-godišnjeg Hoppera Jacka i 16-godišnje Dylan Frances.

"Najviše energije trošim na brak, ali je najljepše kad ti se sve to, kao meni, višestruko vrati", izjavio je Sean Penn u danima sreće, a u novom je priopćenju naveo kako se od Robin Wright razvodi zbog "nepomirljivih razlika".