Druženje na plaži
0

Shawn Mendes pokrenuo glasine o novoj ljubavnoj vezi, snimljen s 12 godina starijom reality zvijezdom

L. R.
Foto: Twitter/Page Six
Foto: Twitter/Page Six
Pjevač Shawn Mendes nedavno je snimljen u društvu reality zvijezde Charlie Travers, čime je pokrenuo glasine o novoj ljubavnoj vezi.
Par je snimljen u srijedu na pješčanoj plaži u Malibuu u Kaliforniji, gdje su se odlučili skinuti i biti samo u donjem vešu. Tako su jedno vrijeme proveli razgovarajući na plaži, a kasnije su se obukli nešto topliju odjeću.

Samo dan ranije, par je viđen u jednom restoranu u Hollywoodu, gdje su svjedoci tvrdili da je Travers (37) grlila Mendesa (25), gdje su također djelovali kao da imaju blizak odnos.

Inače, Charlie Travers je bivša takmičarka britanskog izdanja reality showa "Big Brother".

Mediji su odmah kontaktirali Mendesove predstavnike, ali oni nisu odgovorili na mogućnost da je par u vezi. Mendes je u aprilu snimljen u strastvenom poljupcu s bivšom djevojkom Camilom Cabellom, s kojom je raskinuo u novembru 2021. godine.

Mendes je u međuvremenu pokrenuo glasine o vezi sa svojom kiropraktičarkom Jocelyne Mirandom, koja je od njega starija 27 godina. Mendes i Miranda su više puta viđeni u javnosti početkom ove godine. No, nikada nisu potvrdili svoju vezu.