Showbiz
21

Sharon Stone: Voljela bih kada bi mi muškarci više prilazili, ali oni me se plaše

Klix.ba
Sharon Stone svi pamtimo po ulozi u filmu "Sirove strasti" prije 23 godine i kultnoj sceni koja je ušla u historiju, napravivši glumicu seks simbolom.

Ipak, Sharon Stone (57) koja godinama nosi titulu seks simbola i važi za jednu od najseksi žena Hollywooda, tvrdi kako njen ljubavni život ne postoji, budući da muškarci "bježe od nje čim je upoznaju".

Glumica smatra kako je to upravo zbog njene reputacije seks simbola.

"Voljela bih kada bi mi muškarci više prilazili. Ljudi su povjerovali u priču da sam seks simbol, a to baš i nije tako. Muškarci me se plaše", kaže Stone u intervjuu za Daily Mirror.

Nju su u posljednje vrijeme povezivali sa glumcem i producentom Davidom DeLuiseom, no glumica kaže kako su jedini muškarci u njenom životu njena tri posvojena sina - Roan (15), Laird (10) i Quinn (9), za koje kaže kako su pravi mali džentlmeni koji joj otvaraju vrata i ostavljaju joj poruke želeći joj dobar dan na poslu.

"Oni su tako divni i čine da se osjećam predivnom, mom životu daju svrhu", kazala je Stone.

Glumica se udavala dva puta, 1987. godine za svog prvog muža Michaela Greenburga, te Phila Bronsteina 2004. godine.

Sebe, kako kaže, vidi kao staromodnu djevojku koja nije mogla dobiti neke uloge jer nije bila dovoljno seksi.

Dodala je kako je uvijek pazila na svoje tijelo i redovno vježbala, a svoj dobar izgled duguje i dobrim genima. Ipak, kaže kako je uvijek bila nesigurna u vezi sa nekim dijelovima svog tijela, kao što je ravna stražnjica.