Holivudska glumica
89

Sharon Stone pozirala u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu figuru u 63. godini

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sharon Stone na svom Instagram profilu objavila je dvije fotografije dok pozira u kupaćem kostimu te pokazala zavidnu figuru za svoje godine, uzevši u obzir da je glumica na proljeće napunila 63. godine.

"Važna je briga o sebi", napisala je u opisu prve fotografije koja prikazuje glumicu kako leži na stijeni nadomak mora, dok je u opisu druge fotografije napisala: "Tijelo, um i duh".

Međutim, ono što je zapravo privuklo pažnju i izazvalo brojne komentare jeste zavidan fizički izgled glumice u sedmoj deceniji života.

Njeni pratitelji, uključujući Naomi Campbell i Veru Wang, ostavili su komentare u kojima hvale njen izgled te su pisali kako izgleda "senzacionalno", ali i kazali kako "nema godine" i "ne stari".

Fotografije stižu nakon što je Stone zablistala na nedavoj Met Gali pojavivši se u uskoj crnoj haljini, na kojoj se potom zabavljala sa Kendall Jenner i Gigi Hadid.

Ranije ovog ljeta glumica prepoznatljiva po ulozi u filmu "The Basic Instinct" otkrila je za WSJ Magazin tajne zahvaljujući kojima uspijeva izgledati sjajno iako ima uspješnu karijeru i tri sina.

Kazala je da neki od njenih trikova uključuju voćni doručak, plivanje u bazenu, spavanje osam sati noću, čučnjeve i kupanje solima Mrtvog mora.

"Moj omiljeni doručak je lubenica sa feta sirom i nanom, sa maslinovim uljem i soli i biberom", rekla je zvijezda te dodala: "I obično uz to uzmem komad tosta od kiselog tijesta bez glutena i biljni čaj".

Istakla je da je za njen izgled zaslužan trening od kojeg nije odustala ni tokom lockdowna: "Za vrijeme Covida... počela sam smišljati različite stvari koje sam sama radila za sebe. Mislim da su čučnjevi jako važni. Ako svaki dan radite čučnjeve, to zaista djeluje na cijelo tijelo".