{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Shaquille O'Neal kćerki za 16. rođendan priredio nezaboravnu zabavu od milion dolara

14.11.2017. u 17:35
11
44
Shaquille O'Neal kćerki za 16. rođendan priredio nezaboravnu zabavu od milion dolara
11
Shaquille O'Neal kćerki za 16. rođendan priredio nezaboravnu zabavu od milion dolara
Porodica O'Neal (Foto: Cassy Athena)
Legendarni bivši NBA košarkaš Shaquille O'Neal i njegova bivša supruga Shaunie O'Neal pripredili su kćerki Amirah Mimi nezaboravnu zabavu za 16. rođendan za koju su iskeširali čak milion dolara.
"Shaq i Shaunie imaju petero djece i sve u životu rade za njih", rekao je glasnogovornik Shaunie za E News.

Had so much fun capturing @mimioneal_’s sweet 16 tonight! She looked so beautiful ❤️ More pics coming soon! #MimiSweet16

A post shared by Cassy Athena Photo 📸 (@cassyathenaphoto) onRođendanska zabava za Amirah održana je u hotelu W Hollywood gdje su poznati roditelji iznajmili kompletan krov hotela te sobe za sve goste. Hrane i pića, naravno, nije manjkalo, a do kasno u noć zabavljale su se stotine Mimijinih prijatelja.

Shout out to @yg for blessing my baby sweet 16 I owe u one big homie @michaelrapaport #mimisweet16

A post shared by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on"Mini, njena braća i sestre vole plesati pa su željeli klupsku zabavu. Pod se tresao. Svi od mladih do starih su plesali", dodao je glasnogovornik Shaqove bivše supruge.

@yg got this thang rockin

A post shared by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) onGoste na proslavi zabavljao je popularni reper YG, a među prisutnima je bila i Cori Broadus, kćerka Snoop Dogga.

Naravno, nijedna rođendanska zabava ne može proći bez poklona, a prema pisanju medija, Shaq je kćerki poklonio Mercedesa od 122.400 dolara.

@YG always puts on a great show! It was so fun capturing him, @rjmrla and @djvision_ at #MimiSweet16 🎂 and s/o @karencivil 👋🏼

A post shared by Cassy Athena Photo 📸 (@cassyathenaphoto) on"Prošla noć je bila tako zabavna", napisala je Amirah na Instagramu.

Shaq zaista ne štedi na svojoj djeci, što je dokazao i prošlogodišnjom zabavom za sina Shareefa kada je priredio nezaboravnu proslavu za 400 gostiju. Shareef uskoro proslavlja 18. rođendan tako da NBA zvijezda sigurno već priprema novi spektakl.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: