U New Yorku
13

Shakira snimljena tokom izlaska s britanskim glumcem koji je zvijezda njenog novog spota

N. O.
Foto: Just Jared
Foto: Just Jared
Shakira je ovog utorka snimljena tokom izlaska s britanskim glumcem Lucienom Laviscountom u New Yorku, a nakon što je održala iznenadni i besplatni koncert na Times Squareu.
Dvojac je izašao na večeru u italijanski restoran Carbone, a kolumbijska pjevačica za ovu priliku birala je potpuno crni outfit. Kombinirala je korzet na pertlanje s kožnim detaljima sa satenskim kargo pantalonama i štiklama na platformu.

Prije ovog izlaska pjevačica se pojavila na Times Squareu gdje je nastupila pred 40.000 ljudi, a njena set lista uključivala je hitove poput "Hips Don't Lie" i "Te Felicito/TQG".

Shakira je iznenadila svoje pratioce "pop-up" koncertom najavljenim samo nekoliko sati ranije na društvenim mrežama.

Izlazak na večeru dolazi nakon što se Lucien, zvijezda serije "Emily In Paris", pojavio u Shakirinom spotu za pjesmu "Punteria".

Kolumbijska pjevačica ranije je izazvala haos na mrežama podijelivši fotografije s Laviscountom, a par je pozirao u vrlo prisnom izdanju.

Shakira je nedavno govorila o "ponovnoj izgradnji" svog života nakon rastave od Piquea. Ranije je rekla da se osjeća kao da doživljava renesansu karijere, a njen dugo očekivani 12. studijski album "Las Mujeres Ya No Lloran" objavljen je 22. marta.

U razgovoru za The Times, Shakira je opisala projekat kao "transformaciju bola u kreativnost, frustracije u produktivnost, ljutnje u strast, ranjivosti u otpornost".