Showbiz
0

Shakira slušala predavanja na UCLA-u

Sarajevo-x.com
Popularna pop pjevačica Shakira pohađala je predavanja na Univerzitetu California u Los Angelesu i to na predmetu "Uvod u zapadnu civilizaciju". Predavanja su započela početkom augusta, a profesor na predmetu koji je Shakira pohađala nije uopšte znao da je ona poznata pop pjevačica.

Posljednjih nekoliko mjeseci popularna pjevačica Shakira pohađala je predavanja na poznatom UCLA-u, prenosi Associated Press.

Shakira je slušala predmet "Uvod u zapadnu civilizaciju: Antičke civilizacije od prahistorije do 843. godine p.n.e."

Njen menadžer, Fifi Kurzman, izjavio je kako je Shakira nakon završetka turneje otišla na predavanja.

Godinama je pop pjevačica učila sama iz historijskih knjiga i tutorijala, a sada je napokon odlučila otići i na fakultet. S obzirom da je Shakira izdala svoj prvi CD kada je imala samo 14 godina, školovanje je stavila na čekanje. Ipak, u toku karijere, našla je vremena za edukaciju.

Profesor na predmetu koji je Shakira slušala nije uopšte znao da je ona popularna i mnogo se iznenadio kada je to saznao.

"Rekla mi je da dolazi iz Kolumbije, a da se uključila na moja predavanja zbog osobnog zadovoljstva i želje da nauči. Izgledala mi je tako "obično", kao svaki drugi student. Uopšte se nije ponašala kao da je zvijezda", izjavio je profesor.