Lagano se oporavlja
106

Shakira pokazala kako vježba sa ocem koji je tek izašao iz bolnice, snimak raznježio mnoge

I. B.
Shakirin otac pretrpio je ozbiljan pad (Foto: Twitter)
Shakirin otac pretrpio je ozbiljan pad (Foto: Twitter)
Iako je u fokusu njen raskid dugogodišnje veze sa španskom nogometnom zvijezdom Gerardom Piqueom, kolumbijska pjevačica Shakira ima pametnijeg posla, a trenutno je pažnju usmjerila na oporavak svoga oca koji je nedavno otpušten iz bolnice.

Protekle sedmice, 45-godišnja pjevačica svojim je obožavateljima otkrila kako je njezin otac William Mebarak Chadid doživio nezgodan pad i pritom završio u bolnici.

Da povrede nisu "bezazlene" pokazala je i fotografijom na kojoj oca ljubi u obraz dok mu je jedna strana lica prekrivena modricama, a sada je podijelila i video otkrivši kako napreduje njegov oporavak.

"S mojim tatom, otpuštenim i kod kuće, na putu oporavka. Pomažem mu s kognitivnom stimulacijom nakon traume. Hvala vam na neizmjernoj ljubavi", napisala je pjevačica uz snimak gdje sa ocem vježba izgovor pojedinih riječi.

U komentarima dobila je brojne riječi podrške, a mnoge je raznježio ovaj prizor.

Inače, Shakira je, usred vijesti o prekidu sa Piquom, s kojim ima i dva sina Milana i Sashu, primijećena u vozilu hitne pomoći, no već tada objasnila je kako je bila riječ o njenom ocu.

Također, bivši par zvanično je potvrdio prekid svoje veze.

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju", poručili su u saopštenju.