Nova romansa
0

Shakira je navodno u vezi s 16 godina mlađim britanskim glumcem, njeni prijatelji zabrinuti

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što su nedavno fotografije pjevačice Shakire u zagrljaju britanskog glumca Luciena Laviscounta sa snimanja spota privukle veliku pažnju, Daily Mail tvrdi da je par u vezi što izaziva zabrinutost njenih prijatelja.
Shakira (47) izlazi sa britanskim glumcem Lucienom Laviscountom (31) nakon što su glumili u njenom novom muzičkom spotu za pjesmu "Punteria", prenosi Daily Mail. Međutim, njena najnovija romansa izazvala je zabrinutost među njenim prijateljima, koji strahuju da je glumac s njom samo zbog slave.

Njihov intimni prikaz u spotu za Shakirinu pjesmu Punteria - na kojem je Lucien u vrlo prisnom zagrljaju s pjevačicom - podstakao je spekulacije da su možda sklopili romansu.

Sada su izvori za britanski medij potvrdili da su zajedno, ali nije ništa ozbiljno, na veliko olakšanje prijatelja 47-godišnje Shakire, koji se navodno plaše da će joj slomiti srce.

"Shakira očajnički želi da se zaljubi - ali njeni prijatelji su zabrinuti jer se Lucien polako uspinjao na ljestvici slavnih dok je izlazio sa ženama koje su bile manje poznate od Shakire", rekao je izvor za DailyMail.com.

Njeni prijatelji se plaše da on samo želi da ljudi znaju za njegovo ime. Tvrdili su da ona "nije preboljela svog bivšeg" Gerarda Piquea i da svi oko nje "znaju da je Lucien samo vrsta oporavka nakon te veze".

"Ona izlazi s nekim za koga se boje da je ženskaroš i da će se opeći", kazali su.

Shakira, koja s Piqueom ima sinove Milana (11) i Sašu (9) upoznala je zvijezdu britanskog porijekla na snimanju njenog spota još u februaru.