Oglasila se i advokatica
69

Severinin PR otkrio detalje incidenta: Potrgala joj je ogrlice i razbila mobitel

N. O.
Foto: Instagram/Jutarnji list
Foto: Instagram/Jutarnji list
Član Severininog PR tima Davor Grgin otkrio je detalje vezane za incident i prijavu policiji koju je protiv pjevačice podnijela njena sestra, a oglasila se i njena advokatica Jasminka Biloš te prokomentarisala cijeli slučaj.
Grgin je u izjavi za Dnevnik.hr ispričao kako je prošlo pjevačicino saslušanje kazavši: "Severina je saslušana u PU zagrebačkoj zbog prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno".

Naglasio je da je prema Severininom opisu događaja, fizičke povrede pjevačici nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto.

"Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci", dodao je.

"Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović", zaključio je.

Advokatica Jasminka Biloš je u izjavi za medije naglasila da pjevačica nije bila uhapšena te pojasnila cijeli slučaj.

"Severina nije bila uhapšen i ona je trenutno na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. U ovoj situaciji Severina je bila napadnuta i ona je žrtva nasilja - o tome postoji medicinska dokumentacija. Ona će to dokazati i podnijeti kaznenu prijavu protiv svoje sestre", ispričala je.

Kazala je i da je policija tražila zbog "nesporazuma u komunikaciji".

"Vjerovatno se dogodio nesporazum u komunikaciji. Severina je kupila kartu za Zagreb dva dana prije polaska, niko je u Splitu nije pozvao da se odazove i da da izjavu, tako da je ona otišla. Svakako nije bilo potrebe za ovakvom intervencijom", rekla je.

Biloš je također naglasila da nije Severina napala sestru, već obrnuto.