Borba za starateljstvo
33

Severina zahvalila fanovima: Divno je biti u vašim molitvama, vi ste moj vjetar u leđa

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što je u pravnoj borbi izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, popularna pjevačica Severina Kojić dobila je podršku od mnogih javnih ličnosti iz regiona, ali i svojih dugogodišnjih fanova.

Pjevačica se na svom novom Instagram postu zahvalila svim ljudima koji su ovih dana uz nju, uključijući i Vedranu Rudan, Miljenka Jergovića, Mirjanu Bobić Mojisilović, napisavši da su joj njihovi tekstovi davali vjetar u leđa.

"Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju 'o čemu se tu radi.' Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu. Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji", napisala je popularna pjevačica Severina.

Ovim putem obartila se i svojim fanovima s kojima će se sresti na koncertu uz zagrebačkoj Areni.

"Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas. I molim vas, večeras samo veselje i ljubav...", dodala je.

Podsjećamo, Severina je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom 28. novembra ove godine. Sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem, srbijanskim biznismenom Milanom Popovićem, te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.