Oduzeto joj skrbništvo
48

Severina: Vrhovni sud traži da korumpirani vještak kojem se prijetilo ponovo da svoje mišljenje

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon vijesti da je Vrhovni sud Republike Hrvatske Severini oduzeo skrbništvo nad sinom Aleksandrom i vratio ga ocu, pjevačica se oglasila na svom Instagram storyju.
Naime, ranije je Nacional.hr prenio kako je sud odlučio da par više neće dijeliti skrbništvo, a da ta odluka stupa na snagu odmah - ne čekajući eventualnu žalbu Severine.

Pjevačica je na svojim Instagram storyjima podijelila fotografije s Aleksandrom kad je bio beba te ranija svjedočenja o vještacima uz poruku: "Da podsjetim ko su bili vještaci, uplašeni i ucijenjeni... na koji se poziva Vrhovni sud".

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

"Vještak Grošić je bio ucijenjen i prestrašen", "Vrhovni sud traži da korumpirani vještak, kojem se prijetilo ponovno da svoje mišljenje nakon tri i po godine", navela je u narednim objavama.

Podsjetimo, Nacional.hr je također objavio da se iz presude može vidjeti kako niko od vještaka u slučaju Popović - Vučković nije ispitan, već je sud bio u posjedu pismenog nalaza i mišljenja vještaka.

Tužitelj na isti nije imao primjedbe, dok je tužena uložila prigovor na nalaz i mišljenje, koji su zasigurno imali utjecaj na obrat u ovom slučaju. Severinina advokatica je rekla da nema saznanja o navedenoj odluci suda te da je ne može komentarisati.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Odmah po objavi vijesti pjevačica je dobila niz poruka podrške u kojima se ističe da je Aleksandar izrazio želju da bude s majkom.

"Podrška za Severinu i ovo jadno dijete koje trpi ovu agoniju", poručila je Ida Prester, a poruke ohrabrenja dobila je i od Ive Radić, Milene Radulović, Tihane Lazović i drugih.