Oštar odgovor na optužbe
27

Severina podijelila zdravstveni nalaz sina pa poručila: Ovo je višegodišnje zlostavljanje

I. B.
Severina je odgovorila na optužbe koje su preplavile stranice medija (Foto: Instagram)
Severina je odgovorila na optužbe koje su preplavile stranice medija (Foto: Instagram)
Nakon što je završila na sudu zbog prijetećih i uvredljivih poruka upućenih Ljiljani Klinger i Gordani Buljan Flander, Severina se sada oglasila i na društvenim mrežama podijelivši sa svima šta je tome prethodilo. Riječ je o nalazu koji, tvrdi ona, mnogo toga dokazuje.
Spomenuta imena su ona direktorice škole u Zagrebu koju pohađa Severinin sin Aleksandar te bivše direktorice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba.

One se pjevačicu prijavile nakon što im je poslala više od 150 poruka uvredljivog i uznemirujućeg sadržaja, na šta je pjevačica sada uzvratila i nalazom svoga sina, podijelivši ga na Instagram gdje ga svi mogu vidjeti.

"Ljiljana Klinger 2019. je moje dijete psihički i fizički zlostavljala. Naredila je učiteljicama da ga zatvore u školi dva sata. Nakon incidenta, dijete je bilo u stresu, nije htio izaći iz kuće, a preko vikenda se počeo žaliti na bolove ruke i trbuha te sam ga odvela liječniku. Po preporuci nekoliko njih nije smio u školu jer je doživio i fizičku i psihičku traumu", započela je Severina.

Istakla je kako su ravnateljica i otac zataškali cijeli slučaj, a ravnateljica je Centru za socijalnu skrb slala i lažne prijave. Zatim su uslijedili podnesci protiv Severine, i to u trenucima sudske bitke sa bivšim suprugom kada se donosila odluka s kim će Aleksandar živjeti.

"Sutkinja Tea Golub pitala me zašto ne vodim dijete u školu. Predala sam joj nalaze. Nije ih htjela ni pogledati, zvati svjedoke, ni liječnike. Presudila je da mi se otme dijete jer ga 'namjerno' nisam vodila u školu. Oteli su mi dijete na 20 mjeseci 'privremenom mjerom'. Da se razumijemo, to nije bila presuda, nego organizirana otmica djeteta. Sutkinja je poslije otmice veselo skijala s tatom, a tata je donirao školu. I bili su sretni", istakla je Severina.

Pjevačica je istakla kako je "zbog tih gospođa i vještaka, dijete viđala samo 88 sati mjesečno", kao i da je njen sin samo dva puta mjesečno mogao prespavati kod kuće.

Zaključila je kako je posrijedi "višegodišnje zlostavljanje i djeteta i nje na pravdi Boga".

"Eto znate što sam ja pisala njoj, a sad znate i što je tome prethodilo. Što bi joj vi napisali? Valjda sam tim finim gospojama trebala poslati kavu i bombonjeru?", zapitala se pjevačica.

Niz fotografija obuhvatio je nalaze gdje na jednoj od njih kao dijagnoza stoji "nanošenje ozljeda tjelesnom silom". Također, navodi se kako je Aleksandar došao radi bolova u desnoj ruci, podlaktici te prstima desne šake nastalih usljed "povlačenja od strane učiteljice" koja ga je tako spriječila da ode kući sa poočimom.