Pratitelji jedva dočekali
399

Severina otvorila profil na popularnoj društvenoj mreži: Nisam upućena, ali brzo učim

I. B.
Severina je nedavno predstavila novu pjesmu (Foto: Instagram)
Severina je nedavno predstavila novu pjesmu (Foto: Instagram)
Hrvatska pjevačica Severina vrlo je aktivna na društvenim mrežama na kojim svakodnevno objavljuje različite sadržaje, a sada je odlučila slijediti trendove te otvoriti profil na još jednoj, što su njeni pratitelji jedva dočekali.

Severina se javila sa aerodroma priznavši kako se čekajući dosjetila da napravi profil na TikToku, platformi koja je jedna od najpopularnijih među današnjim generacijama.

"Dok sjedim ovako i čekam na aerodromu, jedino što mi pada na um je da otvorim TikTok", objasnila je pjevačica.

@severina.vuckovic Pozdrav svim TikTokerima diljem svijeta, ja sam nova i skroz neupućena, ali brzo učim 💃🏻#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca ♬ original sound - Severina

U videu koji je postavila Severina je objasnila kako se još uvijek ne snalazi na ovoj aplikaciji.

"Pozdrav svim TikTokerima diljem svijeta, ja sam nova i skroz neupućena, ali brzo učim", poručila je pjevačica svojim obožavateljima, dok su ispod pristizali komentari.

Mnogi su bili oduševljeni što pjevačica sada ima profil i na ovoj mreži, pa su joj odlučili poželjeti dobrodošlicu.

"Dobrodošla Seve naša, volimo te", "Napokon", pisali su pratitelji.

Također, neki su odlučili pohvaliti i njenu novu pjesmu koju je pjevačica objavila prošlog mjeseca u suradnji sa bugarskim muzičarem Azisom.

Severina čija je pjesma "Fališ mi" zavladala balkanskim trendingom na YouTubeu te dosad broji blizu 4 miliona pregleda, za vikend je pozdravila sportsku dvoranu Duplek u Sloveniji gdje je nastupila nakon nekog vremena.