Reagovala na uvrede
346

Severina odgovorila Karleuši: Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jelena Karleuša je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavila šta joj je Severina odgovorila nakon što ju je napala jer je podržala usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.
"Velika muka natjera čovjeka na tugu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad", navela je. Također se može vidjeti da joj je poslala screenshotove poruka koji joj je slao jedan muškarac, a mnogi smatraju da je riječ o Dušku Tošiću.

"Kako si?", naveo je, na šta je ona odgovorila: "Jako dobro, što i vama želim." Zatim ju je upitao radi li se. "Kakvo zanimljivo pitanje... To vi uvijek tako ili...?", odgovorila je Severina.

"Ha ha pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, je l'?", napisao je, a ona mu je poručila: "Nisu svi za sve."

Karleuša je nastavila prostački vrijeđati Severinu.

"I ti jedi srpski ku-ac i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesretnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka natjerala kad ideš protiv svog naroda pa si sprema čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim", napisala je.

Podsjećamo, Karleuši je zasmetalo to što je Severina 2022. tokom gostovanja kod Maje Čengić kazala da je u Srebrenici bio genocid i da bi Srbija trebala platiti odštetu.

"Genocid ne mogu učiniti pojedinci koji su za to odavno osuđeni. Za genocid se krivi čitav narod. Ko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne pominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu?! Hmmm? Malo logike, lutko, koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botox. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. vijeku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću da nosim ni ja ni moja djeca ni moji unuci jer u moje ime niko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni s kojim ja nemam ama baš nikakve veze!", između ostalog je navela.

Na kraju je spomenula i Severininog sina Aleksanda.

P. S. A i tvoj sin, koji je Srbin, nosit će taj žig, ako se ta historijski nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko 'pametna'", objavila je.