Sa sinom Aleksandrom
32

Severina objavila porodične trenutke, jedan detalj rastužio pratitelje: Dokle će ona morati ovako?

I. S.
Foto: Instagram/severina
Foto: Instagram/severina
Severina je danas na društvenim mrežama objavila kako provodi vrijeme sa svojim sinom Aleksandrom i bliskim prijateljima, no jedan detalj je rastužio njene pratitelje.

Naime, ona je na svim fotografijama morala prekriti njegovo lice. U opisu fotografija je otkrila da trenutno borave u Istri te napisala: "Priroda i društvo (i šparoge)".

"Dokle će ona morati ovako sakrivati sina zbog nekog sudije ili oca s prevelikim egom?", "Koliko je tužno što moraš ovo raditi", "Ma nema do Istre. Još ćeš dobiti i kaznu za šparoge. Uživajte, lijep pozdrav svima od srca", "Nijedna muka nije vječna. Ljubav pobjeđuje, a novac nije važan", "Ja na slikama vidim samo prekrivanje lica djeteta i osjećam takav bijes", neki su od komentara.

Kao što je poznato, Severina već nekoliko godina ima sudsku zabranu da pokazuje Aleksandra na društvenim mrežama. Pjevačica je u posljednje vrijeme bila u fokusu javnosti nakon vijesti da joj je Vrhovni sud Republike Hrvatske oduzeo starateljstvo nad Aleksandrom.

Županijski sud u Splitu je zatim ponovio svoju odluku pravomoćnu odluku iz 2021. godine po kojoj su Severina i njen bivši partner Milan Popović dužni roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno. Ona je nakon svega poručila da neće odustati od samostalog skrbništva.

"Dobro je da su vratili na to. Sve je bolje od dva puta sedmično po četiri sata, ali ja na ovome neću stati - ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, 'moćnih i nemoćnih žena i ženica'", ispričala je.