Novogodišnje želje
65

Severina fanovima poslala snažnu poruku: Ne dozvolite da vama vladaju ljudi, novac i prošlost

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Atraktivna Splićanka Severina 2019. godinu dočekala je odmarajući se na Maldivima u društvu sina Aleksandra i supruga Igora Kojića, odakle je svojim fanovima poslala snažnu poruku.

"Dragi moji, u novoj godini vam želim da se vratite u djetinjstvo kad ste bili mali, nevini, neiskvareni, kad ste bili novi mladi softver od kojeg su godinama razni krivi ljudi, teške situacije, tuge, nesreće, bolesti, ponižavanja na svim poljima, svađa u kući, na poslu, od malih prekrasnih bića stvorili to što smo danas. Dragi Djeda Mraze, daj da sebi stvorimo sreću koju su drugi godinama kvarili. Skini s ljudi oklope lažnog samopouzdanja, bahatosti, zloće, hladnoće, ogovaranja, zavisti, ljubomore i površnosti. Dragi Djeda Mraze, vrati nas sve na tvorničke postavke i pusti nas da sami izaberemo svoju sreću i ljude koji nas bezuslovno vole", poželjela je Severina.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"U ogledalu nećete vidjeti svoju nutrinu pa vam ne želim da budete lijepi, debeli, mršavi i ono što mislite da će se sviđati drugima. Želim vam da ste lijepi iznutra u svakom kutku vašeg tijela i da nikad ne osjetite bol i da vas nikad niko ne povrijedi. Ne dozvolite da vama vladaju ljudi, novac i prošlost. Budite ponovo djeca, jer umjetnost života je uzdići se do jednostavnosti. Budite mi zdravi i volim vas puno", poručila je Severina.