Glumica brinula o njemu
2

Sestra Sandre Bullock progovorila o smrti njenog partnera te njegovim posljednjim danima

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Porodica Sandre Bullock oplakuje gubitak njenog dugogodišnjeg partnera Bryana Randalla, a sestra glumice Gesine Bullock-Prado napisala je dirljivu oproštajnu poruku u čast fotografa koji je preminuo 5. augusta u 57. godini .

"Uvjeren sam da je Bry pronašao najbolje mjesto za pecanje na nebu," napisala je Gesine na Instagramu, "i već baca svoj mamac u brze rijeke udružujući se s lososom".

Poslastičarka je potom navela kako je Sandra brinula o Bryanu od dobijanja dijagnoze.

"ALS je okrutna bolest", nastavila je Gesine, "Ali postoji neka utjeha u saznanju da je imao najbolje njegovatelje počev od moje neverovatne sestre i grupe medicinskih sestara koju je okupila i koje su joj pomagale da se brine o njemu u njihovom domu. Počivaj u miru, Bryan".

Bryanova porodica je 7. augusta objavila da je fotograf preminuo nakon trogodišnje borbe sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), koju je odlučio zadržati privatnom. ALS je bolest nervnog sistema koja uzrokuje gubitak kontrole mišića i pogoršava se tokom vremena.

"Bryan je rano odlučio da svoje putovanje sa ALS-om zadrži privatnim, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev", rekla je porodica u izjavi za People .

"Neumorno smo zahvalni doktorima koji su zajedno s nama plovili krajolikom ove bolesti i zapanjujućim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerke, često žrtvujući svoje porodice da bi bile s našom", poručili su u nastavku.

Sandra Bullock je prvi put upoznala Briana 2015. godine, modela koji je ujedno i fotograf, nakon što je fotografisao rođendan njenog sina Luisa. Kasnije te iste godine po prvi put su viđeni zajedno u javnosti.