Bivša prostitutka i ovisnica o drogama
0

Sestra Mariah Carey moli za oprost

Klix.ba
Alison Carey
Alison Carey
Sestra Mariah Carey je zamolila zvijezdu da joj dopusti da upozna svoje sestriće i da ih vidi prvi put.

Alison Carey, koja se prostituisala kako bi prehranila sebe i svoju sestru, prije nego je ona postala svjetski poznata zvijezda, je molila Mariah da joj se javi kako bi napokon mogla upoznati njenu djecu, kćerku Monroe i sina Moroccana Scotta.

Sestre su ranije bile bliske, ali su se 1994. godine udaljile, nakon što su se Mariah i njihova majka Patricia na sudu borile sa Alison za starateljstvo nad njenim sedmogodišnjim sinom Michaelom. Tada su tvrdile da je dijete u opasnosti, jer je njegova majka ovisnica o drogama.

Alison, koja je HIV pozitivna, je priznala da je dugo radila kao prostitutka na ulicama New Yorka, a novac je koristila za kupovinu hrane i plaćanje smještaja svojoj sestri, piše The Sun.

Sada Alison tvrdi da se vratila na pravi put i da nije koristila drogu i alkohol već mjesecima. Počela je i raditi kao sobarica.

"Molim te, samo me nazovi. Želim stupiti u kontakt sa svojom sestrom i reći joj koliko mi nedostaje i koliko sam ponosna što smo porodica. Sada smo razdvojene i nismo se čule godinama. Ali za mene će ona uvijek biti mlađa sestra. Još uvijek se sjećam kada je bila mala djevojčica. Bila je lijepa kao i danas. Ne mogu vam opisati kako sam se osjećala kada sam na televiziji vidjela slike njene djece. Sigurna sam da je Mariah divna majka. Samo bih voljela da mi dopusti da joj ponovo budem sestra. Znam da smo imale mnogo problema, ali se nadam da se to može promijeniti", kazala je Alison.

Roditelji Mariah Carey su se razveli kada joj je bilo tri godine. Ona je odrasla sa majkom, a Alison sa ocem.