Kontroverzni reality
31

Sergej Trifunović uputio znakovitu poruku Željku Mitroviću povodom odluke o ukidanju "Zadruge"

N. O.
Foto: D. Z./Klix.ba
Foto: D. Z./Klix.ba
Glumac Sergej Trifunović reagovao je na objavu Željka Mitrovića, vlasnika srbijanske televizije Pink, o gašenju kontroverznog reality programa "Zadruga" kratko poručivši da je "prekasno za sve".

Slijedom tragičnog događaja u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu te nizom zločina koji su se desili u Srbiji, tamošnja javnost vršila je pritisak na vlast počev od protesta pa do peticija da se ukine kontroverzni reality program Zadruga.

Iako su građani i prije toga pokušavali ukinuti program, vlasnik Pinka i vladajući režim Srbije na to nisu pristajali. Ipak uoči velikog mitinga u Beogradu iza kojeg stoji vladajući režim na čelu s predsjednikom Vučićem objavljena je vijest da se "Zadruga ipak gasi"

"Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program 'Zadruga'", naveo je Mitrović.

Poruka Sergeja Trifunovića
Poruka Sergeja Trifunovića

Sergej Trifunović, koji je bio jedan od onih koji su podržali proteste "Srbija protiv nasilja", uz kratku, ali znakovitu poruku osvrnuo se na ovu odluku.

"Kasno, tebra. Prekasno. Za sve", poručio je Trifunović.

Sergej i njegove kolege iz glumačke branše našle su se na udaru zbog podržavanja protesta, a čak im je predsjednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić poručio da idu iz zemlje, ako im se ne dopada "režim".