Inspirisala žene
32

Serena Williams reklamom na Super Bowlu poslala snažnu feminističku poruku

Klix.ba
Američka teniserka Serena Williams snimila je reklamu za Bumble platformu za upoznavanje koja je prikazana na ovogodšnjem Supwer Bowlu, a kojom je poslala snažnu feminističku poruku.

Reklama koja traje 30 sekundi emitovana je u prvoj četvrtini Super Bowla, a prikazuje Serenu odjevenu u bijelu tenisku haljinu na teniskom terenu.

"Svijet vam govori da čekate, jer će dobre stvari doći. Međutim, da sam čekala da budem pozvana unutra nikada ne bih stajala ovdje. Da sam čekala da se nešto samo promijeni, nikada ne bih uspjela. Prema tome, napravite prvi korak. Ne čekajte da vas ljudi pronađu i kažu vam gdje je vaše mjesto. Pronađite vi njih. U poslu, u ljubavi i u životu", rekla je Serena.

Nakon toga u videu vidimo slavnu teniserku kako drži fotografiju s vjenčanja s Alexisom Ohanianom s kojim ima 17-mjesečnu kćerku Alexis Olympiju.

"Najvažnije od svega - ne čekajte da dobijete moć, jer ono što vam niko nikad ne govori je da je već imate", poručila je Serena.

Njen video na Instagramu pregledan je više od 587.000 puta, a mnogi fanovi poručili su joj da je poslala veoma snažnu i inspirativnu poruku ženama širom svijeta.