Jedan od razloga
18

Selena Gomez u burnoj raspravi sa zašitarom, ljudi tvrde da je gurao fanove na koncertu

L. R.
Selena Gomez (Screenshot/Twitter)
Selena Gomez (Screenshot/Twitter)
Selena Gomez u petak je prisustvovala koncertu pjevačice Beyonce, gdje su fanovi snimili trenutak njene svađe s jednim zaštitarom.

Naime, prilikom dolaska na koncert u Parizu, Selena je uočena u burnoj raspravi sa zaštitarom koji ju je pratio. Još uvijek nije jasno koji je razlog njene burne reakcije, međutim izdvajaju se dva razloga.

Korisnici društvenih mreža nagađali su da je taj muškarac bio dio njenog ličnog osiguranja, budući da je primijećen kako ju je pratio više puta tokom koncerta te da je kašnjenje na koncert bio razlog zašto ga je napala.

Mediji su nakon toga kontaktirali njene predstavnike, međutim oni nisu dali nikakve izjave o ovoj situaciji.

Međutim, mnogi su je pohvalili na društvenim mrežama, jer je navodno branila svoje fanove od zaštitara koji ih je gurao prilikom susreta. Kasnije su fanovi navodili da je taj zaštitar bio u društvu njene prijateljice Raquelle Stevens.

Selena Gomez bila je jedna od mnogih slavnih ličnosti koji su prisustvovali Beyonceinom nastupu na njenoj novoj turneji "Renaissance", koja je započela 10. maja. Osim Selene na koncertu su oučeni Natalie Portman, Kris Jenner i Lenny Kravitz.