Završena hospitalizacija
4

Selena Gomez se pojavila u novoj reklami Pume, nazvala sebe jakom i spremnom na rizike

Klix.ba
Fotografija: Puma Instagram
Fotografija: Puma Instagram
Kompanija Puma je na svom Instagram profilu podijelila novu reklamu u kojoj se pojavljuje i poznata američka pjevačica Selena Gomez. Ovo je njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je provela nekoliko mjeseci u bolnici zbog navodnog nervnog sloma.

Pjevačica sebe naziva jakom i spremnom na rizike, a osim nje su progovorile i mnoge druge žene o tome šta ih definiše i čini posebnim. U pozadini se čuje Selenina pjesma "It ain't me".

Ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon boravka na psihijatriji na kojoj je prema špekulacijama završila nakon što se njen bivši dečko Justin Bieber oženio Hailey Baldwin. Prema tvrdnjama izvora bliskih Seleni, cjelokupna situacija ju je veoma povrijedila i zbog svega je bila u velikoj depresiji.

Selena u reklami izgleda zdravo i sretno te izvori kažu kako ne planira pojavljivanje u medijima u skorije vrijeme. Njeni fanovi je podržavaju u ovome jer su vidjeli koliko je utjecaja na nju imalo Justinovo vjenčanje te joj poruke podrške šalju preko Instagrama i Twittera.

Podsjećamo, Justin i Selena su se sprijateljili na početku njegove karijere 2009. godine te su postali par 2011. i ostali skupa do početka 2018. Njih dvoje su čak i živjeli skupa te su fanovi bili uvjereni da će ta veza uspjeti.

Ipak, Justin se nakon prekida okrenuo prema novoj vezi s Hailey Baldwin, zaručio se i stao na ludi kamen.