Showbiz
0

Selena Gomez: Od slatke djevojčice do seksi djevojke

Klix.ba
Bivša Disneyjeva djevojčica, sada dvadesetogodišnja djevojka, Selena Gomez iznenadila je svoje fanove postavivši fotografiju sa snimanja novog spota za pjesmu "Come and get it".

Selena je očito prerasla tinejdžersku dob i sada sve više otkriva svoju ženstvenu i seksepilnu stranu. Tako je na fotografiji prikazana u vodi, dok zanosno dodiruje kosu i svoje rame. Na sebi ima samo ogrlicu, ostatak tijela je izgleda nag.

Mlada pjevačica je postavila ovu fotografiju na Twitter i napisala: "Muzički video za 'Come and get it' stiže vrlo brzo".

U posljednje vrijeme Selena plijeni pažnju svojim nastupima i spotovima, a ponajviše izgledom. No, tu je i dalje povezanost sa sadašnjim ili bivšim momkom Justinom Bieberom.

Justin Bieber i Selena Gomez
Justin Bieber i Selena Gomez

Bieber je nedavno postavio fotografiju njih dvoje. Justin je bez majice, dok ga Selena grli, a uz fotografiju stoji natpis: "Praviš muziku već predugo, dođi dušo i zagrli me - ona".

Ali Selenini prijatelji su očajni zbog ponovne romanse ovog para.

"Uradili smo sve kako bismo ih razdvojili, jer je zaista nezdravo imati tako turbulentnu vezu u tim godinama. On je konstantno ostavlja u rijeci suza. Imala je zaista tešku godinu s teškim emocijama koje su rezultat veze s njim. Mislili smo da je posljednji raskid bio konačan, ali ona je odlučna da mu se vrati. Ne možemo puno toga uraditi tu", rekli su njeni prijatelji.