{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Selena Gomez doživjela emotivni slom

12.10.2018. u 08:42
0
21
Selena Gomez doživjela emotivni slom
0
Selena Gomez doživjela emotivni slom
Foto: EPA-EFE
Prema pisanju stranih medija, Selena Gomez pretrpjela je emotivni slom nakon što je nedavno hospitalizirana zbog niskog broja leukocita.
Važno je istaći i to kako je Gomez prošle godine transplantirala bubrege koji su bili inicijalna kapisla za javljanje problema.

Selena Gomez je, kako se navodi, dva puta hospitalizirana u posljednje dvije sedmice, a trenutno se liječi u ustanovi za mentalno zdravlje nakon intenzivnog "emocionalnog sloma", prema pisanju TMZ-a.

Izvori su izjavili da je pjevačica prvi put primljena u bolnicu u posljednjoj sedmici mjeseca septembra i to nakon što su joj ljekari ustanovili nizak broj bijelih krvnih ćelija u organizmu zbog transplantacije bubrega koju je imala prošle godine. Nakon kratkotrajnog perioda provedenog izvan bolnice ponovo je primljena krajem prošle sedmice zbog toga što je broj leukocita opet dostigao kritičan nivo.

Tokom svoje druge posjete bolnici Selena je, navodno, željela da ode, a kada joj ljekari to nisu dopustili doživjela je emotivni slom. Izvori bliski pjevačici kazali su da ona uopće ne djeluje racionalno i da je u nekoliko navrata htjela istrgnuti infuziju. Kako piše Hollywood Life, pjevačica se trenutno nalazi na psihijatrijskom odjeljenju.

Naime, Selena Gomez je još 2014. godine boravila u bolnici zbog intenzivnih epizoda depresije, a priča o njenom emotivnom krahu dolazi samo nekoliko dana nakon informacije da se njen bivši momak Justin Bieber nalazi u sličnim životnim poteškoćama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: