Slave godišnjicu braka
163

Šejla Zonić o prvom susretu sa suprugom Arminom: Oboje smo odmah znali da je to to

I. S.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bh. pjevačica Šejla Zonić, koja je mnogima favoritkinja za pobjedu u Zvezdama Granda, prisjetila se prvog susreta sa suprugom Arminom.

"Sretna nam druga godišnjica braka i treća godišnjica veze. Ovo je naša prva fotografija, nastala na dan kada smo se prvi put uživo sreli u mom Sanskom Mostu. Armin je iz noćne smjene krenuo na put od četiri sata iz Tuzle i došao meni. Po osmijehu možete pretpostaviti da smo oboje odmah znali da je to to. Živjela ljubav!", navela je u opisu njihove zajedničke fotografije.

Mnogi pratitelji su im u komentarima uputili čestitke.

"Sretna godišnjica uz najljepše želje", "Da vam bude sretno i dugovječno", "Preslatki ste oboje. Uživajte u zajedničkom životu", "Lijepi moji, da uvijek budete tako sretni", neki su od njih.

Ona se nedavno na društvenim mrežama oglasila nakon što je održala nastup u Tuzli.

"Sanski Most je moj grad, ali udala sam se u Tuzlu, tako da je i Tuzla moj grad", navela je.

Kao što je poznato, Armin je njena najveća podrška u spomenutom muzičkom takmičenju. On joj također pomaže i u svakom drugom segmentu muzičke karijere.

"Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovdje u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima i da li je ovaj svijet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega, ja se ne bih pojavila. Podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije me ubijedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala", rekla je Šejla nedavno.