|

Sean Penn: Sve romanse su bile lažne, niko me nikad nije volio

Sean Penn: Sve romanse su bile lažne, niko me nikad nije volio
5
Klix.ba
14.12.2012. u 08:45
10
komentara
5

dijeljenja
Sean Penn: Sve romanse su bile lažne, niko me nikad nije volio Sean Penn
Američki glumac Sean Penn se požalio da ga niko nikada nije stvarno volio.
Penn, koji je bio u četverogodišnjem braku sa pjevačicom Madonnom tokom 1980-ih i u 13-godišnjem braku sa glumicom Robin Wright do razvoda 2010. godine, za Esquire je rekao da su sve njegove prošle romanse bile lažne.

"Nije me sramota reći da svi mi želimo da nas neko voli. Kada se prisjetim svojih bivših romansi, mislim da me niko nikada nije volio. Uvijek sam ja bio taj koji je bio nesvjestan tih laži i prevara. Kada se razvedete, tada na vidjelo izađe istina. Sjedite, razmišljate i pitate se šta ste radili i zašto ste vjerovali da je ta druga osoba bila posvećena vezi na isti način kao i vi. To je ponižavajuće. Neki ljudi se povuku i zatvore nakon nečeg sličnog. Međutim, na mene je to sve imalo suprotan efekt", kazao je Penn.

Penn je također govorio i o nezgodi svog sina zbog koje je morao na hitnu operaciju mozga.

"To se desilo osam mjeseci nakon razvoda. Mislim da mu je bilo dovoljno teško što mora gledati roditelje kako se razvode, a onda se desila i ta nezgoda sa skateboardom. Međutim, sad je dobro. Nema oštećenja na mozgu. Ima nekoliko ožiljaka, ali je dobro", dodao je Penn.

Penn je prošle godine bio i u kratkoj romantičnoj vezi sa glumicom Scarlett Johansson.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...