I porodica je uznemirena
49

Scott Disick zabrinuo fanove ekstremno mršavim izgledom, izvor otkrio da je ovisan o ozempicu

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Scott Disick, bivši suprug Kourtney Kardashian, zabrinuo je svoje fanove izgledom, a izvor je sada otkrio o čemu je riječ.

Naime, za DailyMail je kazao kako je Scottu naročito teško pao raskid s Kourtney pa se počeo upoređivati s njenim suprugom Travisom Barkerom.

S obzirom na to da je imao višak kilograma, odlučio je što prije smršati pa je to učinio uz pomoć ozempica, lijeka za dijabetes kojeg mnogi koriste za gubitak kilograma. Izvor je dodao kako je Scott ranije bio ovisan o drogama, ali je zbog djece odustao od tog načina života.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

"On mnogo voli svoju djecu i ne bi želio pokvariti odnos koji ima s njima. Naravno, Kourtney je zabrinuta, jer je on otac njene djece. Nakon što su ove fotografije objavljene, ljudi bliski Scottu su shvatili koliko je situacija strašna", rekao je.

Također je naveo da će Scottova fizička transformacija vrlo vjerovatno biti tema u jednoj od idućih epizoda showa "The Kardashians.

"Scott je svjestan toga. Potpisao je ugovor, tako da im ne može da ga snimaju u ovakvom stanju", rekao je.

Društvene mreže su preplavljene komentarima zabrinutih fanova.

"Nadam se da si svjestan toga koliko ozempic utječe na tvoje zdravlje", "U potpunosti se promijenio nakon što ga je Kourtney ostavila", "Scott srlja u sunovrat", "Želim ti brz oporavak", neki su od njih.