Na premijeri filma
36

Schwarzeneggerove kćerke izbjegavale polubrata kojeg je glumac dobio sa sluškinjom

D. J.
Foto: EPA
Foto: EPA
Kćerke Arnolda Schwarzeneggera Katherine i Christina na premijeri njegova novog filma FUBAR" u Los Angelesu izbjegavale polubrata Josepha Baenu.

Glumac je na crveni tepih došao u pratnji svojih kćeri Katherine i Christine, koje se nisu odvajale od njega, ali su zato vješto izbjegavale polubrata, koji je također bio na premijeri.

Joseph je crvenim tepihom prošetao sam, no čini se da mu nije smetalo što ga polusestre ignoriraju jer se na društvenim mrežama pohvalio da je uživao.

"Sjajno sam se proveo na premijeri filma FUBAR", napisao je na Instagramu.

"Joseph je Arnoldov pravi nasljednik i njegovoj razmaženoj bogatoj djeci to očito nije drago", "Od mene imaš veliku podršku, za razliku od tvojih snobovskih sestara", "Arnold može biti ponosan jedino na Josepha, ostalu djecu nije naučio ponašanju", glasili su komentari podrške.

Arnold je Josepha je dobio sa svojom sluškinjom Mildred Beanom dok je bio u braku s Mariom Shriver i uspio ga je zatajiti čak 14 godina.

No 2011. godine Los Angeles Times objavio je detalje Arnoldove afere, uključujući i informaciju da ima izvanbračnog sina, čime je narušen njegov ugled obiteljskog čovjeka, a supruga Maria zbog toga se odselila iz obiteljskog doma i podnijela zahtjev za razvod.

"Jako se dobro sjećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Vani me čekala moja mama i rekla da moramo ići jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, tijelo mi se transformiralo, um mi se mijenjao, a onda se cijeli život preobrazio pred mojim očima u trenu", ispričao je Joseph ranije za Men's Health.

"Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram raditi ono što je radio moj tata.Da se ne moram baviti glumom ili bodybuildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motiviran i sretan sam zbog povezanosti s tatom. Ali još sam sretniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvijek sanjao", priznao je.

Arnold je ipak odlučio sve napraviti kako bi izgradio očinski odnos s Josephom.

"Joseph je sjajan i potpuno razumije situaciju. Dakle, za njega je to bila vrlo teška situacija, kao i za moju drugu djecu, za cijelu obitelj. Bilo je teško svima. Ali dogodilo se i sada to moramo prihvatiti, zar ne?" izjavio je svojevremeno glumac.