Zadržan zbog sata
47

Schwarzenegger pokušao ublažiti vijest o pritvoru neumjesnim šalama: Plaćam 500 dolara za to

N. O.
Foto: Bild
Foto: Bild
Arnold Schwarzenegger osvrnuo se na svoj problem na carini u Minhenu tokom svoje velike aukcije u Kitzbuhelu Austriji, u četvrtak.

Zvijezda "Terminatora", koji je u srijedu zadržana na aerodromu zbog skupog sata, započeo je obraćajući se prisutnima kroz ne tako primjerene šale.

"Mislim, uvijek počinjemo stvari s puno drame. To je ono što smo videli juče. Mislim, možete li vjerovati da sam odjednom bio u lisicama?", upitao je.

76-godišnjak je gostima rekao da ograničenja nisu bila "zbog sata ili carinarnice", već zato što je imao "vruću noć" s djevojkom Heather Milligan.

Iako je šala naizgled iznenadila neke prisutne, bivši bodybuilder je nastavio.

"To je nevjerovatno. Ne, ali ozbiljno je žena u carinarnici rekla: 'Ako se ne budeš ponašao stavit ću ti lisice'”, prisjetio se, "A ja sam rekao, 'Hej, to je u redu. To je odlična stvar jer obično plaćam 500 dolara za to".

Uprkos tome što se na trenutak pojavio da objasni šta se zapravo dogodilo sljedeće, iskoristio je priliku da ispriča još jednu nespretan vic.

Našalio se da je nakon što je carina pronašla Audemars Piguet sat od 100.000 dolara u njegovom prtljagu, počela da traži drugi - koji nikada nije pronašla.

"Nisu ga mogli pronaći jer sam ga ja krio", rekao je, "I ne mogu vam reći gdje jer jednostavno ne mogu sjesti danas".

Insajder je za TMZ rekao da su se većini gostiju dopale glumčeve šale.