Intervju za magazin Vogue
1

Scarlett Johansson: Viđala sam se sa Seanom Pennom

Klix.ba
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Ona pokušava ne govoriti o svom privatnom životu. No, u iskrenom intervjuu za magazin Vogue holivudska glumica Scarlett Johansson konačno je progovorila o svom prošlogodišnjem "čudnom odnosu" s glumcem Seanom Pennom, koji je od nje stariji 24 godine.

Glumica, koja krasi naslovnicu novog američkog Voguea, je također progovorila o svom bolu zbog razvoda od supruga Ryana Reynoldsa, te o novom izabraniku Nateu Nayloru. "Sean i ja smo bili neko vrijeme zajedno, nije to bilo nešto previše ozbiljno, ali smo se viđali. On je sjajan čovjek, zaista", kazala je glumica, a onda je spomenula i bivšeg supruga, s kojim je bila u braku dvije godine, od septembra 2008:

"Ryan i ja smo oduvijek našu priču zadržavali za sebe, stvari poput toga kako smo se upoznali, naše vjenčanje, pa i kasnije razvod, uvijek smo zadržavali samo za sebe". Dodala je da su stvari krenule lošim putem u njihovom braku nakon ljetne turneje Evropom u ljeto 2010. Nakon toga je prošla kroz težak period, ali je sad to sve iza nje, budući da je u romantičnoj vezi s Nateom Naylorom, za kojeg ima samo riječi hvale.