Showbiz
0

Scarlett Johansson dopisuje se sa Barrackom Obamom

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Holivudska glumica Scarlett otkrila je da ima redovne email kontakte sa predsjedničkim kandidatom Barrackom Obamom, u kojem mu nudi savjete i tješi ga nakon teških debata.

Holivudska starleta je izjavila kako mjesecima komunicira sa demokratskim kandidatom i kako je oduševljena tim što on uvijek nađe vrijeme da odgovori.

“Zamislite da neko kao senator, kao osoba koja kostantno putuje ima vremena i može odgovoriti na private mailove.”, izjavila je za web stranicu Polotico.

“Ali on to radi, i znam da u svoje slobodno vrijeme zove ljude koji su donirali i minimum kako bi im se zahvalio”, dodala je.

Opisala je, kako je nakon posebno zahtjevne debate koja se desila ranije ove godine, poslala mail kojim mu čestita jer je očuvao tlo pod nogama.

“Imam osjećaj da podržavama nekoga s kim vodim i privatni razgovor i to je jedan fantastičan osjećaj”, dodala je Johansson.

Plava dvadesettrogodišnja zvijezda filmova “Matchpoint” i “Girl with a Pearl Earring” nije krila da duboko cijeni demokratskog kandidata. U januaru je izjavila: “Ja sam vjerena za Barracka Obamu, moje srce pripada Baracku”, objavio je Telegraph.

Ona je javno dala podršku pojavivši se u muzičkom video spotu njegove kampanje, koji je u prvoj sedmici imao oko 10 miliona posjeta na Internetu.

U skorom intervjuu tvrdila je da je prvi crnački predsjednički kandidat fan njenog rada i i da je njemu omiljena Scarlettina glumačka izvedba uloga u Oscarom nagrađenom “Lost In Translation”.

On je veliki fan filmova i zna ime svakog glumca, izjavila je.

Ova holivudska zvijezda je otkrila da u vremenu između snimanja filmova učestvuje u kampanji za Obamu, prenosi Telegraph.