Razgovarao s muzičarem
61

Saša Popović o nesreći Đorđa Davida: Čovjek na duši nosi ženu koja je preminula

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Saša Popović otkrio je za Blic da je razgovarao s Đorđem Davidom poslije saobraćajne nesreće kazavši da mu je "najteže jer je žena preminula".
Kazao je da su se čuli još dok je bio na mjestu nesreće: "Zvao sam ga, sve mi je ispričao, više od toga ne znam. Rekao je da mora još nekoliko dana da ostane tamo zbog procedure. U onoj magli i onim uslovima je naletio na nešto što se već desilo. Vidim da mu je najteže jer je žena preminula".

"Nije bilo do toga ni što su ga ušivali, samo da je žena živa. Kaže da je totalna šteta njegovog automobila, ali ima puno prijatelja tamo u Makedoniji, Vranju, snaći će se za prevoz do Beograda. Jedini problem je što čovjek nosi na duši ženu koja je preminula. Kako je i javni tužilac rekao, on je naletio iza krivine, već se taj sudar desio...", ispričao je Popović za Blic.

Kako je ranije objavljeno, prvo je došlo do sudara dva automobila nakon što je vozač jednog od njih ušao na autoput u suprotnom smjeru. Nakon prvobitnog sudara putnica je izašla iz automobila, a potom je na nju naletio automobil koji je vozio Đorđe David.

Đorđe je ranije kazao da je policija brzo došla na uviđaj, kao i da su mu urađeni svi pregledi kako bi se ustanovilo da nije bio u alkoholisanom stanju.

"Nakon udesa oni su ostali na autoputu, jedan je u lijevoj traci, drugi u desnoj i minut i po poslije toga ja nalijećem sa brzinom koja je propisana obilježjem na autoputu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po autoputu. Bila je magla, upalio sam duga svijetla i to je bio sekund. Ja sam naletio na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa autoputa i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom", prepričao je stravičan događaj.