Boravi u Sarajevu
0

Saša Matić prošetao je Baščaršijom i družio se s fanovima kod Sebilja

N. C.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Saša Matić prošetao je glavnim gradom naše zemlje te se na Baščaršiji družio s fanovima.

Matić trenutno boravi u našem glavnom gradu povodom promocije svog solističkog koncerta koji će se održati narednog mjeseca, tačnije 8. marta 2024. godine, u dvorani Zetra u Sarajevu.

"Došao sam da vas posjetim prije koncerta i da vas pozovem da mi dođete 8. marta u Zetru. Dosta se do sada radilo, Nova godina i svašta drugo. Bio sam i na godišnjem odmoru, a i pripremao se za ovaj koncert. To mi je bilo prvenstveno pa onda sve ostalo", naveo je.

Matić je potom istakao da u Sarajevu vlada odlična atomosfera po kojoj mu se čini da će Zetra biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

"Obećavam vam dobar provod, dobru svirku i dobru zabavu. Nećete otići nezadovoljni to je još jedan razlog da dođete 8. marta u Zetri. Osjeti se dobra atmosfera te mi se čini da će čitav grad doći na koncert", kazao je.

Tokom šetnje Baščaršijom fanovi su prilazili da se fotografišu s pjevačem, a bilo je i dosta turista iz regiona. Slovenci, Makedonci i Hrvati bili su posebono veseli što su u Sarajevu sreli omiljenog pjevača.