Simpatična anegdota
43

Saša Matić prisjetio se scene koju je doživio u Mostaru i sve nasmijao: Stoje neki tipovi oko mene

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Popularni pjevač narodne muzike Saša Matić prisjetio se nesvakidašnje situacije koju je doživio u Mostaru tokom jednog nastupa.

Naime, popularni pjevač gostovao je u AmiG Showu, a voditelja Ognjena Amdžića je posebno zanimalo je li Matić ponekad iznerviran ako se u obzir uzme višegodišnji staž.

Matić je ispričao o jednoj anegdoti koju je doživio kada su prije 21 godinu gostovali u krcatoj mostarskoj diskoteci.

"Taman je izašla pjesma 'Kada ljubav zakasni' i ja sviram u mostarskoj diskoteci, mi smo došli uvečer i super su nas ugostili pred nastup. Unutra je bilo puno, jedno dvije hiljade ljudi. Ja krenem s tom pjesmom i euforija se stvori 'Da imam pravo na još jednu želju...', a ispred mene stoje neki tipovi i dovikuju 'Saaaale'. Ja nastavljam svirati 'Po prvi put ja znao bih šta želim...', a onda opet 'Saaale'. Ja ništa i nastavim 'Želeo bih, želeo bih nju...', e sad me onda već dekocentrira kad se opet zaderao jedan od njih 'Saaaleee'. Pustim ekipu na refrenu 'Dao bih joj srce, ajmo viiii...' i okrenem se toj ekipi i napokon ih pitam šta hoće. A meni jedan odgovara 'De bola, imaš taj mikrofon ispred sebe i zovni nam konobara'", ispričao je Matić i nasmijao sve u studiju.