Novi mladi par
0

Šarmantni Romeo Beckham ima novu djevojku, izlazi sa Millie Bobby Brown

Klix.ba
Foto: Mirror
Foto: Mirror
Sin poznatog fudbalera Davida Beckhama, Romeo Beckham, odnedavno izlazi sa zvijezdom serije "Stranger Things" Millie Bobby Brown, prenosi Mirror.

Ovaj 16-godišnjak izlazi sa godinu mlađom Mille koju je upoznao na jednom od Unicefovih okupljanja prije tri godine. Njih dvoje su tada počeli komunicirati, te se ona čak i našalila da je njemu mjesto u njenoj budućnosti. Ipak, par nije odmah započeo vezu, nego su to učinili tek nedavno.

"Još je rano, tek su počeli sa vezom, ali su veoma simpatičan par. Victoria odobrava Millie i njen je veliki fan", rekao je izvor za The Sun.

I dok njegov stariji brat Brooklyn stalno puni naslovne časopisa zbog žena sa kojima izlazi, Romeu će ovo biti prva javna veza. Millie je prije Romea izlazila sa Jacobom Sartoriusom, ali je potvrdila da su prekinuli u julu 2018.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Romeo se trenutno bavi modom, a nedavno su sva trojica Beckham braće odustala od treniranja u Arsenalu. Romeo, Brooklyn i Cruz su imali ugovore sa mlađom postavom ovog kluba, ali su sva trojica odlučili da se ne pronalaze u tom sportu i da im tu nije mjesto.

"Sjećam se da sam zatekla Romea kako plače u kupatilu, kada sam ga pitala šta mu je rekao mi je da želi odustati od fudbala, ali da ne želi razočarati oca", rekla je Victoria.