Pretjerala sa izgladnjivanjem
0

Sarah Jessica Parker više nije tako seksi

Sarajevo-x.com
Sarah Jessica Parker je utjelovila jedan od najpoznatijih i najpopularnijih televizijskih i filmskih likova u historiji. Glumeći Carrie Bradshaw u seriji i filmu "Sex i grad", Sarah je postala simbolom seksipila i ženstvenosti.

Ali, da je prije nekoliko godina pokazala svoje izmrcvareno tijelo kakvo je sada, vjerovatno ne bi dobila tu ulogu. Žilave ruke kakve je pokazala ovog vikenda ne ostavljaju utisak da se radi o atraktivnoj ženi.

Hollywood zahtijeva da budete mršavi, ali čini se da je Jessica pretjerala. No, glumica je bez sumnje ponosna na svoj vitki stas koji održava kombinacijom mukotrpnih vježbi i dijeta.

Fotografi su je snimili dok je napuštala kuću u New Yorku i zaputila se u Moskvu na promociju novog filma "I Don't Know How She Does It". A uspjeli su je "uloviti" i u opuštenoj varijanti u glavnom gradu Rusije.

Jessica je nekoliko puta izjavljivala da njena kilaža nema veze sa izgladnjivanjem i da je pravi gurman, ali da "joj je jednostavno organizam takav".

"Zaista jedem sve, čak i brzu hranu", izjavila je glumica.

No, čak su i njeni prijatelji nedavno prokomentarisali kako je Jessica uvijek vodila računa o zdravlju, ali da je sada pretjerala i da je sve poprimilo neku drugu dimenziju.

Jessica nije usamljena. Isto je i sa Madonnom koja još uvijek umišlja da je u dvadesetim, pa se tako i ponaša. Fotografije na kojima se vide njene žilave ruke prije dvije godine su šokirale svijet.