Američki tabloidi
0

Sarah Jessica Parker ostavila muža zbog afere

Sarajevo-x.com
Poznata glumica Sarah Jessica Parker i njen suprug Matthew Broderick razvode se nakon 11 godina braka zbog navodnog preljuba, pišu u četvrtak američki tabloidi.

Sarah Jessica Parker, glumica i modna ikona navodno se razvodi od muža, također glumca Matthewa Brodericka, nakon što je otkrila njegovu aferu s dosta mlađom ženom.

Krajem prošle godine tabloidi su pisali da se popularna Carrie već odselila iz zajedničkog doma, a izvor blizak paru izjavio je da je u pripremi i zvanični prekid braka.

'Sarah Jessica želi nastaviti život bez Matthewa i okončati taj brak jer ta veza je odavno mrtva', izjavio je izvor magazinu Star.

'Mislim da se oni još vole i poštuju ali da tu više nema zaljubljenosti. Zašto onda trošiti vrijeme na popravljanje onog što je nepopravljivo', dodao je izvor.

Par se vjenčao 1997. godine, a imaju i šestogodišnjeg sina Wilkiea.

Sarah Jessica Parker bila je u vezi s mnogim pozntim ličnostima, glumcem Robertom Downeyem Jr., pjevačom Joshuom Kadisonom, te rano preminulim Johnom F. Kenedyjem Jr., sinom američkog predsjednika Kennedyja.

Glumica se proslavila se filmom 'Girls Just Wanna Have Fun', davne 1985., ali planetarnu slavu stekla je ulogom novinarke i kolumnistice Carrie Bradshaw u seriji 'Sex and the City'.