Uskoro treba roditi
276

Sanelu Jenkins pratitelj napao jer je trudna u 50. godini: Zar to nije sebično prema djetetu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bosanskohercegovačka poduzetnica i filantropkinja Sanela Diana Jenkins ušla je u deveti mjesec trudnoće te je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija ispod kojih je otkrila da s nestrpljenjem čeka rođenje četvrtog djeteta.

"Voljela bih da je sreća zarazna, širila bih je posvuda cijelim svojim srcem, ljubavlju i dobrotom. Devet mjeseci igre iščekivanja", napisala je Sanela uz objavu koja je pokupila više od 12.000 lajkova.

Međutim jedan pratitelj Sanelu je kritizirao jer će roditi u 50. godini života.

"Pravo pitanje - zašto žene u 50-ima rađaju djecu? Ne mislite li da je to sebično? Prema djeci? Nećete biti uz njih onoliko dugo koliko biste trebali", komentar je koji je izazvao brojne reakcije.

"To stvarno nije tvoja briga", "Užasan komentar, ljudi si svašta dopuštaju komentirajući tuđe živote", "Postoji više razloga za koje možda i ne znate. Posramiti nekoga zbog njegovih osjetljivih odluka je čudno i odvratno", "Tvoj komentar je vrlo bezobrazan. Diana, tebi i tvojoj obitelji želim puno zdravlja i sreće", samo su neki od komentara onih pratitelja koji su stali u Dianinu obranu.

Sanela je odlučila ignorirati ovaj komentar, dok se ostalim pratiteljima zahvalila na lijepim željama.

Podsjećamo, krajem prošle godine saznalo se da Sanela i njen partner Asher očekuju dijete. Iz braka s bivšim suprugom Rogerom Jenkinsom ima sina Innisa i kćerku Eneyu. Prije više od dvije godine je s Asherom dobila kćerku Eliyanah.