Showbiz
1.1k

Sanela Jenkins na otvaranju 22. Sarajevo Film Festivala

Klix.ba
(Foto: Jelena Nišić/Klix.ba)
Najpoznatija Bosanka u Americi Sanela Jenkins večeras je prilikom otvaranja 22. Sarajevo Film Festivala prisustvovala piću dobrodošlice gdje je privukla veliku pažnju prisutnih gostiju i medija.

Osim pića dobrodošlice Sanela je, kao i mnoge zvijezde večeras, iskoristila priliku da prošeta crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala u društvu svog sina i prijatelja. Ipak, za izjave medijima nije bila raspoložena.

Podsjetimo, Sanela ovih dana boravi u rodnom Sarajevu, u kojem je osim druženja sa prijateljima i porodicom iskoristila priliku da ostvari i poslovne kontakte.

Nakon što je luksuznom jahtom uplovila u Nemski zaljev, Sanela je stigla u Sarajevo gdje se na radnoj večeri sastala sa saudijskim princom Salmanom bin Abdulazizom bin Salmanom el-Saudom.

Poslovna žena i vlasnica brenda napitaka Neuro je i osnivačica Fondacije "Sanela Diana Jenkins" za Bosnu i Hercegovinu, koje je posvećena vraćanju dostojanstva, blagostanja, pravde i nade svojoj domovini, provodeći brojne diplomatske, filantropske, obrazovne i pravne inicijative.